Onderstaande wijzigingen kan u makkelijk zelf uitvoeren via de Worldline Online SelfCare of via onze webforms.

Online selfcare

Op ons Online Selfcare-platform staan al onze online formulieren handig gegroepeerd en kunt u de status van uw dossier op de voet volgen. Handig, toch? Om deze extra service te kunnen gebruiken, hoeft u zich enkel even aan te melden.

Ons platform evolueert nog volop, zo hebben we nog heel wat ideeën die het voor u wat gemakkelijker kunnen maken: u zal binnenkort bijvoorbeeld zelf uw gegevens kunnen aanpassen.

Creeer een online selfcare account     Login in online selfcare.