Worldline
& SIX Payment Services
De nieuwe Europese betaalkampioen

Support

Tech support icon

Technische ondersteuning

We geven graag wat meer informatie over de configuratie van uw terminal, geplande onderbrekingen en een paar tips & tricks voor een eerste troubleshooting.

ontdek

cards icon

Alles over
transacties

Hier vindt u alle informatie over uw transacties: rapporteringen, tickets, een verdachte transactie…. Maar zelf als er een netwerk panne is, kunnen we u helpen.

ONTDEK

invoice

Factuur ontvangen
en nog vragen

We werken graag op maat van de klant. Daarom zijn er heel veel verschillende facturen mogelijk, maar met deze 3 voorbeelden, komt u ongetwijfeld al een heel stuk verder. Klik hier ook voor andere factuur-vragen.

ontdek

Data icon

Uw data of contractgegevens

U wilt datawijzigingen doorgeven? Dan zijn hier de meest voorkomende vragen en formulieren.

ONTDEK

Download icon

Downloads

Nieuwe installatie-video’s, nieuwe handleidingen,… we hopen dat u er iets aan heeft. Aarzel niet om ons te contacteren als u toch ergens vastloopt.

ONTDEK

Phone icon

Contacteer ons

We horen het graag als we u kunnen helpen. We gidsen u met dit overzicht door de verschillende contact mogelijkheden.

Ontdek

two women shopping

Terminal icon

Ons Aanbod

Dankzij onze innoverende betaaloplossingen bieden wij u een vlotte koopervaring

ontdek

cable icon

Accessoires

Papierrollen, een transporthoes of een kabeltje voor uw betaalterminal nodig?

ONTDEK