Support

Tech support icon

Technische ondersteuning

We geven graag wat meer informatie over de configuratie van uw terminal, geplande onderbrekingen en een paar tips & tricks voor een eerste troubleshooting.

ontdek

cards icon

Alles over
transacties

Hier vindt u alle informatie over uw transacties: rapporteringen, tickets, een verdachte transactie…. Maar zelf als er een netwerk panne is, kunnen we u helpen.

ONTDEK

invoice

Factuur ontvangen
en nog vragen

We werken graag op maat van de klant. Daarom zijn er heel veel verschillende facturen mogelijk, maar met deze 3 voorbeelden, komt u ongetwijfeld al een heel stuk verder. Klik hier ook voor andere factuur-vragen.

ontdek

Data icon

Uw data of contractgegevens

U wilt datawijzigingen doorgeven? Dan zijn hier de meest voorkomende vragen en formulieren.

ONTDEK

Download icon

Downloads

Nieuwe installatie-video’s, nieuwe handleidingen,… we hopen dat u er iets aan heeft. Aarzel niet om ons te contacteren als u toch ergens vastloopt.

ONTDEK

Phone icon

Contacteer ons

We horen het graag als we u kunnen helpen. We gidsen u met dit overzicht door de verschillende contact mogelijkheden.

Ontdek

two women shopping

Terminal icon

Ons Aanbod

Dankzij onze innoverende betaaloplossingen bieden wij u een vlotte koopervaring

ontdek

cable icon

Accessoires

Papierrollen, een transporthoes of een kabeltje voor uw betaalterminal nodig?

ONTDEK