Integratie van online betalingen via een plug-in

Wanneer u een webwinkel creëert, bestaat een van de stappen in de integratie van een veilig betaalsysteem op uw website zodat uw klanten hun aankopen kunnen betalen. Daartoe hebt u een plug-in nodig: een module die de link legt tussen de online betaalpagina en uw webwinkel en waarmee u makkelijk en snel online betalingen kunt ontvangen.

Om u het leven makkelijker te maken heeft Worldline gratis plug-ins ontwikkeld die compatibel zijn met onze online betaalpagina Sips voor 3 nieuwe e-commerceplatformen: NopCommerce, Shopify en Drupal.

Onze partner Customweb stelt ook verschillende Sips-plug-ins ter beschikking die compatibel zijn met andere e-commerceoplossingen voor de prijs van 172 € (inclusief updates en technische ondersteuning). Meer info hier.

Integratie van online betalingen via een broncode

Voor wie kennis van programmeertalen heeft, is het belangrijk te weten dat onze betaaloplossing Sips ook in het kader van de ontwikkeling van een webwinkel in php en .net kan worden geïntegreerd, hetgeen u een efficiënte en veilige betaalstroom garandeert.

Lijst van beschikbare plug-ins en broncodes met Sips

Gratis plug-ins Worldline

Informatie

NopCommerce

Shopify

Contact us

Drupal

Odoo

Lightspeed

Andere plug-ins

Informatie

Magento (v.1.5 - 1.8)

PrestaShop (v.1.5-1.6)

CommerceSEO (v1 and v2)

Drupal Commerce (Drupal v.7.x)

OpenCart

Gambio (v.GX 1/2)

MijoShop

AceShop

JTL (v.3.x)

Modified-shop

Oxid eSales (v.4.8/5.0CE &EE)

ShopWare

SEO:Mercari

Wordpress (jigoshop)

Wordpress (woocommerce)

Wordpress (ecommerce)

XT:commerce 4

XT:commerce 3

Gratis open broncodes

Bibliotheek

PHP (compatibel met PSR-0 meer bepaald voor Symfony2)

Github

.NET

Github

Java  Github
 Node.js  Github